onsdag 4. september 2013

Selv om det er stille på bloggen...

Betyr det ikke at det ikke skjer noe på håndarbeidsfronten.

Jeg hekler fortsatt på blomstene som jeg skrev om i denne posten. Jeg skal ha 175 blomster til sammen, og i skrivende stund har jeg bare 22 blomster igjen! Men så var det kantingen på alle blomstene da, slik at de blir ruter.

Har strikket et par sokker til meg selv i dobbel fabel.


Etter inspirasjon fra Bittami sin klut, Bird Cherry, ble det litt pynt på disse. Synes de falske flettene passet godt på et par tjukklabber.

Mønster: Jettesokker
Garn: Dobbel Fabel
Pinne: 3,5
Mengde: Ca 70 gram
Størrelse: Dame

Videre har jeg prøvd å lage en oppskrift på sokker til vesla mi. Det er i en størrelse som mamma ikke har i oppskriften sin (ennå), og i ett tynnere garn. Men de blir strikket på samme måte, jeg må bare finne ut av maskeantall og lengder. Tror jeg har funnet en oppskrift som funker etter å ha redigert en sokk som ble akkurat pass (vil jo at hun skal kunne bruke de i hele vinter).

Det er flere ting på tapetet, blant annet en genser/tunika/kjole i DROPS Verdi (mareritt å strikke med) og ett nytt Fabergesjal.

15 september begynner Strikkekafeen på Facebook med en samstrikk på Dandelion on a medow. Vi bruker sjalet som bakgrunn for å lære å strikke etter engelske mønster. Det blir veldig spennende med mange som strikker engelsk mønster for første gang, og med perler.
 Jeg skal strikke sjalet i Wollmeise.


Som sagt så skjer det mye, selv om bloggen ikke får så mye mat for tiden. Men sånn er det jo bare innimellom!

Ingen kommentarer: