tirsdag 1. desember 2009

Hvordan gi en katt piller?Vi som har katter opplever innimellom å måtte gi katten en pille. Dette er ikke bare bare.
Jeg fant en oppskrift på hvordan man kan gjøre dette, men jeg vet ikke om jeg ville fulgt ALLE rådene hehe

Håper du får en like god latter som jeg fikk.


1. Løft opp katten og hold den i armkroken slik du ville holdt et spedbarn. Plasser høyre hånds pekefinger og tommel på hver side av kattens munn og trykk forsiktig mot kattens kinn, samtidig som du holder pillen i håndflaten. Når katten åpner munnen, lar du pillen trille inn. La nå katten likke munnen så den kan svelge pillen i fred og ro.

2. Ta pillen opp fra gulvet og hent katten bak sofaen. La katten ligge i armkroken igjen, og gjenta punkt 1.

3. Hent katten fra soverommet og kast den oppbløtte pillen.

4. Finn frem en ny pille i pakningen, hold katten med venstre arm og hold baklabbene fast med venstre hånd. Tving opp kjevene og trykk pillen så langt inn i munnen du får den med pekefingeren. Lukk kattens munn og tell til ti.

5. Fisk pillen opp av akvariet og hent katten ned fra øverste bokhylle. Tilkall en venn.

6. Still deg på kne med katten mellom bena, hold hardt rundt for- og bakben. Ikke bry deg om at katten knurrer. Be vennen din om å holde hodet til katten fast samtidig som du kjører en linjal inn i kattens munn. La pillen gli ned langs linjalen og gni kattens strupehode for å sette i gang svelgerefleksene.

7. Hent katten ned fra gardinstangen. Finn frem en ny pille i forpakningen. Gjør et raskt notat om innkjøp av ny linjal og reparasjon av gardinene. Fei forsiktig opp skårene fra de knuste porselensfigurene som sto i vinduskarmen og legg dem til side for reparasjon.

8. Surr katten inn i et badehåndkle og be vennen din legge seg oppå katten slik at hodet stikker frem under armhulen. Legg pillen i et sugerør, tving opp kattens munn med en blyant og blås i sugerøret.

9. Les på etiketten for å forsikre deg om at pillen ikke er skadelig for mennesker. Drikk et glass vann for å skylle bort den ekle smaken. Sett plaster på vennens arm og vask blodet på teppet bort med kaldt vann og såpe.

10. Hent katten fra naboens hagebod. Hent en ny pille. Sett katten inn i et kjøkkenskap og steng døren slik at bare hodet stikker ut. Tving munnen opp med en spiseskje og skyt pillen inn i kattens munn med en gummistrikk.

11. Hent et skrujern fra garasjen og skru på plass hengslene på skapdøren. Legg gassbind på kinnet. Ring fastlegen og spør når du sist tok en stivkrampesprøyte. Kast den blodige t-skjorten din og hent en ny i klesskapet.

12. Ring brannvesenet og be den hente katten ned fra treet over veien. Be naboen om unnskyldning for det smadrede stakittet. Hent den siste pillen.

13. Surr kattens for- og bakbein sammen med hyssing og fest dem godt til et bein på kjøkkenbordet. Hent dine skinnforsterkede hagehansker i verktøyboden. Trykk pillen inn i kattens munn og følg opp med en stor bit oksefilè. Hold kattens hode vertikalt og hell i den 1-2 liter vann for å skylle ned pillen.

14. Be vennen din kjøre deg til legevakten. Sitt pent og stille mens legen syr sammen fingrene dine med tolv sting og plukker restene av pillen ut av høyreøyet. Kjør innom møbelbutikken på vei hjem og bestill nytt spisebord.

15. Kontakt din lokale veterinær og spør om han eller hun gjør hjemmebesøk. Det bør føles som vel verdt en månedslønn å overlate jobben til en proff.

9 kommentarer:

ecco sa...

Topp lenge siden jeg har ledd så godt.

lykketrollet sa...

HERLIG.. trengte den nå.. takk

Ugla sa...

Hahahaha :-)

Beate sa...

Fantastisk! Vi ler så vi griner her!!

Anonym sa...

Haha, kjempe! Skal tipse min også kattefrelste søster om denne!

Anlen sa...

Nydelig! Eg måtte berre le ein del av denne:)

Else sa...

Hvor er den bare herlig, længe siden jeg har leet sådan. Tak

Hunnipunni sa...

Denne er jo bare kanon !! Kanskje en av forklaringene på hvorfor jeg har hund istedet ;)
Det ligger en award til deg i bloggen min.
Kos deg med pusene dine !!

Line Kristine sa...

Hahaha! Høres delvis VELDIG kjent ut! ;)